Política

Un militant valencià se suma a les primàries de Cs

Inés Arrimadas i Francisco Igea tindran un altre rival en la cursa cap a la presidència del partit , el fins ara desconegut Ximo Aparici

La campanya comença demà dissabte i culmina amb les votacions del proper cap de setmana, el 7 i 8 de març

Un militant de Ciutadans (Cs) al País Valencià, Ximo Aparici, disputarà la presidència del partit a la portaveu de la formació al Congrés, Inés Arrimadas, i al vicepresident de la Junta de Castella i Lleó, Francisco Igea.

Després que aquest divendres hagi conclòs la presentació definitiva de les candidatures a les primàries per liderar el partit, el Comitè de Garanties de la formació ha validat les presentades per Arrimadas, Igea i també la d’Aparici com a aspirants.

Tots tres comencen demà dissabte la campanya interna per intentar convèncer la militància i el proper cap de setmana, els dies 7 i 8 de març, s’elegiran els membres de la nova executiva de Cs com a pas previ al congrés de la setmana següent.

Ximo Aparici, fins ara un desconegut afiliat valencià de Cs de la localitat de Tavernes de Valldigna, defensa el retorn als principis fundacionals del partit taronja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia