Política

L’alcalde de Premià de Mar renuncia al càrrec per manca de “motivació i il·lusió”

Miquel Àngel Méndez (JxCat-PdeCAT), que va substituir Miquel Buch al desembre de 2017, lamenta que en una situació política increïblement complexa els interessos partidistes passin per davant dels generals

Assegura que la decisió la va prendre “fa temps” però ha esperat a formalitzar el pacte de govern amb el PSC i aprova els pressupostos


L’alcalde de Premià de Mar (Maresme), Miquel Àngel Méndez (JxCat-PdeCAT), ha anunciat aquest dimecres que renuncia al càrrec per la manca de “motivació i il·lusió” per afrontar el que resta de mandat.

Méndez, que va arribar a l’alcaldia el desembre de 2017 substituint Miquel Buch i que va reeditar el càrrec a les municipals del 2019, justifica que marxa en constatar que en una situació política “increïblement complexa” com l’actual, de vegades “els interessos personals i partidistes passen per davant dels de la ciutadania”.

“No vull enganyar ningú ni a mi mateix si en aquests moments la força moral que s’ha de tenir per ser alcalde i liderar el projecte del poble no està en els nivells adequats”, argumenta Méndez en un vídeo.

El batlle assegura que va prendre la decisió “fa temps”, però que s’ha esperat a formalitzar el pacte de govern amb el PSC i aprovar els pressupostos. L’alcalde també deixa l’acta de regidor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia