Política

Casado diu que votar PSC i ERC és el mateix

Pablo Casado va ser ahir a Barcelona per presentar els candidats del PP a les eleccions al Parlament i qualificar la seva opció de “canvi de veritat” davant els “tripijocs” entre el PSC i ERC. “Votar el PSC és votar ERC, i votar ERC és apuntalar el PSC i el PSOE a La Moncloa”, va afirmar el president del PP, que va qüestionar la candidatura de l’actual ministre de Sanitat, Salvador Illa, com a cap de llista del PSC. Casado li va retreure que ahir estigués a Barcelona “fent campanya” i va assegurar que és “l’únic ésser viu de la història de la humanitat” capaç de dedicar-se al 101% a dues activitats diferents. També va demanar a l’actual ministre de Sanitat que reflexioni sobre “l’ètica i l’exemplaritat” que trasllada sent encara membre del govern espanyol i, al mateix temps, “fent mítings”.

El candidat del PP a presidir la Generalitat de Catalunya, Alejandro Fernández, va presentar les bases del seu programa, amb una proposta per “recuperar” el dret a escollir lliurement els centres escolars i la lluita contra l’ocupació.

Pablo Casado va anunciar que dilluns el PP presentarà un recurs al Tribunal Constitucional contra el reial decret llei sobre els desnonaments, ja que “facilita” l’ocupació a l’Estat. “La seguretat jurídica, la propietat privada i el lliure mercat són la clau d’una societat avançada”, va mantenir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia