Política

Llach aposta per la CUP a les eleccions del 14-F

Ho ha comunicat en una roda de premsa a Verges, on ha donat suport als candidats gironins, Dani Cornellà, Montserrat Vinyets i Ignasi Sabater i a la resta de la formació

L’exdiputat de JxSí creu que la crisi post pandèmia exigeix “canvis radicals” que vagin “més enllà del sistema”

El cantautor i exdiputat de JxSí Lluís Llach ha donat a conèixer quest diumenge a la tarda el seu suport la CUP en les eleccions del pròxim 14 de febrer.

En una roda de premsa celebrada a Verges, Llach ha fet públic el seu suport als candidats gironins Dani Cornellà, Montserrat Vinyets i Ignasi Sabater i a la resta de la formació.

El cantautor ha assegurat que s’acosta “una pandèmia econòmica d’actituds devastadores i és important que des de l’esquerra hi hagi exigència de canvis radicals en les estructures socioeconòmiques del país” i és per aquest motiu assegura que cal “pensar en solucions que vagin més enllà dels que ens ha ofert aquest sistema”.

Llach ha demanat a la candidatura que no dubtin amb la seva col·laboració i la seva força que serà necessària per un embat important com el de l’alliberació nacional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia