Política

Montero: “Els problemes no s’arreglen anant junts a una foto a la plaça de Colón”

La portaveu del govern espanyol defensa la necessitat de “reconstruir ponts amb Catalunya” encara que no agradi a tothom

La portaveu del govern espanyol i ministra d’Hisenda, María Jesús Montero, ha defensat aquest dissabte que “els problemes no s’arreglen recollint firmes ni anant tots junts a una foto a la plaça Colón”. Montero ha criticat la manifestació contra els indults que es farà demà a Madrid i ha defensat la necessitat de “reconstruir ponts amb Catalunya” encara que no agradi a tothom. Tot i que ha puntualitzat que els indults són una decisió que alguns ciutadans no comparteixen, ha defensat que són necessaris si es vol un país fort i unit. De fet, a parer seu, la fotografia de l’acte de demà a Colón és l’expressió de la “impotència política” i del que “mai s’hauria d’haver consentit: amagar el cap com un estruç quan venen problemes”.

La ministra ha assegurat que no entén com el PP pot renunciar a tenir representació a Catalunya o al País Basc ni perquè utilitza el conflicte separatista per atiar l’odi i l’enfrontament amb altres parts de l’Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia