Política

Junqueras denuncia que “la repressió s’abraona” contra els encausats pel Tribunal de Comptes i les seves famílies

Romeva manifesta que “som encara en plena venjança” i que “l’única solució real” és l’amnistia i l’autodeterminació

El president d’ERC, Oriol Junqueras, ha denunciat que el Tribunal de Comptes li reclami 1,9 milions d’euros de fiança per l’acció exterior de la Generalitat mentre en va ser vicepresident. “Una vegada més, la repressió s’abraona sobre nosaltres i sobre les nostres famílies. No renunciarem mai al combat per l’amnistia”, ha declarat el líder republicà a través de Twitter.

Per la seva banda, Raül Romeva, conseller d’Acció Exterior del Govern de Puigdemont i a qui el Tribunal de Comptes demana un màxim de 2,1 milions d’euros, ha expressat “tota l’estima i suport” als companys que “també reben la ràbia de l’Estat”. “Som encara en plena venjança, i l’única solució real també és allà on era: amnistia i autodeterminació”, ha continuat Romeva.

L’exconseller de la Presidència Jordi Turull, tot i que ha quedat fora del dictamen, ha acusat el Tribunal de Comptes de ser “el ‘top’ del franquisme versió administrativa”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia