Política

Puigdemont: “Estic acostumat a ser perseguit per Espanya, però el final és sempre el mateix: soc lliure”

Reapareix participa en l’Aplec Internacional d’Adifolk de l’Alguer, on ha estat rebut amb aplaudiments i el cant d’‘Els Segadors’

Participa en un recepció a l’Ajuntament de l’Alguer amb el síndic i el president de Sardenya

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont ha reaparegut aquest dissabte a l’Aplec Internacional organitzat per l’Associació per a la Difusió del Folklore (Adifolk) després de la seva posada en llibertat. Tal i com tenia previst abans de la seva detenció dijous a la nit, Puigdemont ha participat en les activitats de l’aplec i ha salut els seus organitzadors. “Estic acostumat a ser perseguit per Espanya, però el final és sempre el mateix: soc lliure”, ha declarat just abans d’entrar a la recepció a l’Ajuntament de l’Alguer amb el síndic i amb el president de Sardenya.

Aquest tarda també s’ha reunit amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, i el vicepresident, Jordi Puigneró, que han arribat a l’Alguer amb retard, ja que estava prevista la seva presència a la recepció institucional d’aquest migdia.

A la tarda, compareixerà en roda de premsa davant els mitjans de comunicació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia