Política

Puigdemont, sobre la DUI: “Portem quatre anys defensant-la dels qui la voldrien esborrar”

Torra diu que no té sentit deslligar l’1-O del 27-O

El 130è president de la Generalitat i eurodiputat Carles Puigdemont assegura que fa quatre anys que es defensa la declaració d’independència del Parlament “dels qui la voldrien esborrar”. “I també plantant cara als colpistes del 155, encara que alguns avui ho voldrien esborrar de la seva biografia”, afegeix en un missatge des de Twitter aquest dimecres que fa justament 4 anys de la DUI del 27 d’octubre, quan Puigdemont era president.

Per la seva banda, l’expresident de la Generalitat Quim Torra ha dit en un tuit que no es pot deslligar l’1-O del 27-O i reduir el procés d’independència a un “acte puntual de desobediència”.

L’exconseller Josep Rull remarca que “malgrat la repressió” se segueix treballant per “culminar i fer operativa” la DUI.

El president de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, diu que fa 4 anys es va viure un dels dies més “vergonyosos” de la història de Catalunya amb una declaració “fantasmagòrica”. “Afortunadament el nostre estat de dret va prevaldre i el 155 va restablir l’ordre democràtic”, afegeix a les xarxes socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia