Política

JOAN FIGUERAS

CAP DE LLISTA DE CIU A CADAQUÉS

“El desgast de l'equip de govern ha influït en el resultat”

Quina valoració fa de la majoria absoluta obtinguda?

De positiu tirant a molt positiu. Després de vuit anys en què no hem estat al govern municipal. No obstant això, no és tan bona la participació, que ha estat del 66%. És la participació més baixa obtinguda i hem de reflexionar-hi tenint en compte que les eleccions municipals són les més directes. La família de Convergència i Unió i el poble de Cadaqués estan contents.

A què atribueix aquests resultats de la votació de diumenge?

El motiu principal del resultat és que Cadaqués és tradicionalment convergent. En els últims anys no hem estat a l'Ajuntament perquè el partit estava dividit. Però, a més, crec que CiU portava un candidat i una llista preparats i que també hi ha influït el desgast de l'equip de govern actual. A més, ERC i el PSC han fet les llistes l'últim mes. Sobretot el motiu és que el poble ho ha volgut així.

Què serà el primer que farà com a alcalde?

Primer de tot posar-nos al dia del que suposa l'època de traspàs, sobretot de la de la temporada turística per veure com està planificada. Què passa amb els concerts, la seguretat, la circulació, la brigada. Una mica tot.

Hi ha el POUM pendent...

No el deixarem parat perquè està sobre la taula. Abans del juliol no s'aprovarà però hem de treballar amb la intenció que estigui a punt a finals d'any. Aquesta és la intenció. Sabem que està molt avançat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.