Política

Gairebé 80.000 inscrits en la cadena humana

  • VÍDEO: espot

Gairebé 80.000 persones ja s'han inscrit en la cadena humana que s'ha de fer durant la Diada i que ha d'enllaçar els municipis del Pertús i Alcanar –són prop de 400 quilòmetres–. Les inscripcions continuen obertes al lloc web que l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha habilitat per a l'ocasió –via.assemblea.cat–, tot i que hi ha zones de Barcelona, Girona, Badalona, Mataró i Tarragona que ja estan plenes. El formulari permet que cinc persones s'hi puguin apuntar de cop.

Mentrestant, les assemblees territorials de l'ANC continuen preparant cadenes que s'organitzaran abans de la Diada i que serviran com a assaig i entrenament.

Una de les més importants que es durà a terme els pròxims dies és la de Montblanc, concretament el dissabte 20 de juliol a partir de les set de la tarda. L'associació pretén envoltar els 1,4 quilòmetres de la muralla de la població montblanquina i calcula que, per fer-ho, es necessitaran 1.500 persones aproximadament. Per aconseguir el màxim nombre de participants, s'ha gravat un espot que s'ha difós per Facebook, Twitter i Youtube. Altres municipis que ja han confirmat que faran cadenes són Barcelona, Badalona i Girona.

Els últims dies també s'han organitzat esdeveniments semblants a Sant Cugat del Vallès, Banyoles i Jesús i Roquetes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.