Política

La CUP “acata” per “unanimitat crítica” la pregunta de la consulta

La formació independentista no renuncia a poder-la reformular per evitar “dificultats en la interpretació i ambigüitats”

El portaveu del partit, David Fernández, explica que han decidit donar-li llum verda per “respecte al moment històric que viu al país”

El Consell Polític de la CUP ha aprovat aquest dissabte al migdia per unanimitat donar suport a la data i pregunta de la consulta. Amb tot, el portaveu del partit, David Fernández, ha matisat que hi ha “unanimitat crítica amb la formulació i el contingut de la pregunta” i, per aquest motiu, ha apuntat que no deixaran de lluitar perquè es pugui reformular i “sigui un referèndum sense dificultats d'interpretació o ambigüitats”.

Fernández ha explicat que han decidit donar llum verda al pacte de data i pregunta entre CiU, ERC, ICV i la CUP per “respecte al moment històric que viu al país” i perquè “s'enceta un conflicte democràtic que ha de portar a la plena llibertat política del nostre poble”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia