Política

Per llepar-se els dits bé de preu

Els tiquets per a les consumicions valdran només 50 cèntims

Sopa freda de síndria amb oli d'alfàbrega, croquetes de gambes, hamburgueses de bou de Nebraska o de vedella de Girona i, de postres, gelat de mandarina, tot regat amb cava. Aquest és un dels múltiples menús que es podran confeccionar els assistents a l'edició de Firatast, que se celebrarà al Palau Firal el cap de setmana que ve dins el marc de les jornades Catalunya, Llibertat i Dignitat. Una oferta gastronòmica de primera qualitat a uns preus molt populars, ja que el menú esmentat us sortirà per només vuit euros.

L'edició especial de Firatast estarà instal·lada al Palau Firal a partir del divendres a les sis de la tarda i l'entrada serà lliure per a tothom. La mostra, que aquest any celebra els seus vint anys, serà el millor complement gastronòmic per als assistents a les jornades que vulguin matar el cuc amb els seus famosos tastets. En el gràfic del costat podeu trobar l'àmplia oferta dels diferents expositors culinaris, que serviran el menjar acabat de fer. El sistema per servir-se és l'habitual que l'empresa Incatis empra a cada edició de Firatast. A l'entrada del Palau Firal hi haurà un punt de venda de tiquets, cadascun dels quals valdrà cinquanta cèntims. Si compreu deu tiquets us sortiran per cinc euros. Una vegada comprats els tiquets, es podran anar bescanviant pel menjar i pel beure. El divendres, la mostra gastronòmica tancarà les portes a les dotze de la nit. L'endemà dissabte obrirà a les dotze del migdia i tancarà a les dotze de la nit. I diumenge obrirà a les onze i tancarà a les nou del vespre.

Al marge dels estands on se servirà el menjar calent, a l'entrada hi haurà també diferents botigues en les quals es podran adquirir productes envasats, embotits, formatges, i fins i tot una xurreria.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia