Política

Entrades amb braçalets

Les entrades costen la meitat comprades de quatre en quatre

Avui a les quatre de la tarda es tancarà la venda anticipada de les entrades a les Jornades Catalunya, Llibertat i Dignitat i s'obriran les taquilles instal·lades al parc de la Devesa. Fins a les quatre encara es pot fer la reserva a través del web www.elpuntavui.cat o trucant al 972/186480, el telèfon d'atenció al client d'El Punt Avui. A partir d'aleshores les entrades es podran comprar directament als dos punts de venda que s'obriran al públic. Un estarà situat a l'Auditori, on se celebraran bona part dels actes sota cobert, i l'altre, just al costat de l'accés al recinte tancat del parc de la Devesa.

Tant la gent que hagi reservat l'entrada com la que l'adquireixi directament a les taquilles obtindrà un braçalet de colors que li permetrà entrar i sortir dels retintes durant tot el cap de setmana. Les entrades tenen un descompte del cinquanta per cent per als subscriptors i també quan es comprin de quatre en quatre. En tots dos casos, sortiran per 10 euros cadascuna. Els menors de deu anys es beneficien també d'una entrada de preu reduït a 2 euros. Igualment, tota l'oferta gastronòmica dels diferents espais es farà a preus populars.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia