Política

El PSOE respon a Rajoy que l'aïllament que pateix el PP és per les seves polítiques de “dreta extrema”

El secretari d'Organització socialista, César Luena, creu que els populars comencen a reaccionar i a adonar-se del seu aïllament

Assegura que el seu partit no és d'“esquerra radical” sinó “socialdemòcrata que atrau el centre”

El secretari d'Organització del PSOE, César Luena, ha reaccionat aquest divendres als retrets de Mariano Rajoy als socialistes assegurant que la soledat que pateix el PP és, al seu parer, la conseqüència de les seves “polítiques de dreta extrema”. El president del govern espanyol ha titllat aquesta tarda de “profundament antidemocràtic” el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, per voler aïllar els populars dels pactes per conformar governs municipals i autonòmics després de les eleccions.

En declaracions a Europa Press, Luena ha destacat que el PSOE ha interpretat els resultats del 24-M com un desig de la societat de canvi, pluralitat i centre. I, segons ell, aquest canvi el lidera el PSOE.

El portaveu socialista ha considerat que les paraules de Rajoy responen a què el PP és conscient del seu aïllament i de la soledat absoluta que pateix. Un aïllament que, en la seva opinió, ha estat motivat per les seves “polítiques de dreta extrema”.

En aquest sentit, ha citat les retallades socials i en llibertats o la reforma laboral.

“Quinze dies després del resultat han despertat del xoc i estan fent seguidisme d'Esperanza Aguirre, que va ser la primera que va parlar de radicalisme del PSOE”, ha apuntat.

En canvi, ha assegurat que el PSOE sí que ha sabut llegir el missatge de les urnes i, segons ell, s'ha convertit en l'únic partit de canvi segur i responsable. “No som esquerra radical, sinó socialdemòcrata que atrau el centre”, ha afirmat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia