Política

Albiol no veuria “cap problema”en que s'apliqués l'article 155 de la Constitució

Admet aquesta possibilitat si Mas, JxSí i la CUP segueixen amb en la mateixa direcció

Assegura que això “no vol dir suspendre l'autonomia” sinó que l'Estat recuperi algunes competències, com intervenir la tresoreria i “quatre o cinc o deu accions més”

El líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol, ha assegurat aquest dimecres que “no tindria cap problema a que s'apliqués l'article 155 de la Constitució” si el president de la Generalitat, Junts pel Sí i la CUP segueixen “en la mateixa direcció”. Albiol, però, ha remarcat que aplicar l'article 155 “no vol dir suspendre l'autonomia” sinó que “algunes competències, no totes” de l'autonomia “siguin recuperades per l'Estat” i això voldria dir, segons ha posat d'exemple, “intervenir la tresoreria” i “quatre o cinc o deu accions més”.

Així ho ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio aquest dimecres al matí mentre es dirigia cap a l'aeroport del Prat per agafar un avió per anar a Madrid, on es formalitzaran la foto d'unitat amb el PSC i Ciutadans per presentar un recurs d'empara davant el Tribunal Constitucional contra la proposta de resolució de Junts pel Sí i la CUP.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia