Política

El govern presentarà un recurs al Suprem per la “discriminació” del FLA

Mas-Colell al govern espanyol sobre el Fons de Liquiditat Autonòmic: “Paguin”

El departament d'Economia presentarà un recurs contenciós administratiu davant el Tribunal Suprem per la “discriminació arbitrària i política” que suposen els nous controls del Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA) imposats pel govern espanyol, fet que el conseller Andreu Mas-Colell ha qualificat “d'arbitrària i inadmissibles”-

Mas-Colell s'ha mostrat contundent en relació al Fons de Liquiditat Autonòmic (FLA) i amb les condicions imposades a Catalunya. En la roda de premsa posterior al consell executiu dels dimarts, Mas-Colell ha assegurat que els qui es convertiran en morosos si no paguen els diners del FLA abans del 31 de desembre del 2015 serà el govern espanyol. “La intenció discriminatòria del govern espanyol és pagar el FLA en 10 mesos”, cosa que pot fer que les conseqüències per als ciutadans i proveïdors “seran molt greus”. Per això ha reclamat que es tracti Catalunya com qualsevol altre comunitat autònoma sense discriminació de cap classe.

Mas-Colell també ha lamentat que el govern espanyol intenti treure rèdits polítics del pagament del FLA del novembre, que és “una operació rutinària” entre administracions. El conseller també ha apuntat que el Govern enviarà aquesta setmana a Hisenda factures per valor de 2.715 milions d'euros que s'han de pagar amb el FLA d'aquest 2015.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia