Política

La policia belga busca un segon terrorista fugit que hauria participat a l'atemptat del metro

La televisió pública RTBF i ‘Le Monde' asseguren que l'home apareix a les imatges de videovigilància amb una bossa de grans dimensions

La policia belga busca un segon terrorista fugit dels atemptats de Brussel·les de dimarts, segons informen la televisió pública RTBF i el diari francès Le Monde. Es tracta d'un home que hauria estat captat per les càmeres de videovigilància portant una bossa de grans dimensions amb Khalid El Bakraoui, el gihadista que es va immolar a l'estació de metro de Maalbeek, provocant la mort d'almenys una vintena de persones. La identitat d'aquest segon presumpte terrorista fugit es desconeix, igual que la d'un tercer home, vestit amb jaqueta clara i barret, que es va escapar dels atemptats de l'aeroport de Brussel·les-Zaventem.

La fiscalia belga va confirmar dimecres la participació d'almenys quatre terroristes en els atemptats de Brussel·les, però la xifra de gihadistes podria ser de cinc si es confirma oficialment l'informació difosa per RTBF i Le Monde.

Els terroristes identificats fins ara són els germans El Bakraoui, Khalid i Ibrahim, que es van immolar al metro i a l'aeroport, respectivament, i Najim Laachraoui, que també va fer explotar la seva bomba a Zaventem.

Text



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia