L'equip de govern de Sant Pere de Ribes aprova en solitari les ordenances fiscals

Cap grup de l'oposició de Sant Pere de Ribes no va donar suport a les ordenances fiscals del 2010, que van aprovar-se amb els vots del govern (PSC, ICV i ERC) en el ple de dimarts. La proposta d'ordenances té en compte «la realitat econòmica actual», segons la regidora d'Hisenda, Marta González (PSC), que va explicar que ni les taxes ni els impostos s'incrementaran respecte d'enguany. L'oposició, tot i estar d'acord amb la congelació de les ordenances, va mostrar-se crítica amb el govern. Unitat Municipal 9 i CiU-Via van tornar a reivindicar que no es continuï cobrant la taxa d'escombraries als garatges i locals sense activitat, una novetat que l'Ajuntament va començar a aplicar enguany.

UM9 va criticar l'elevada» pressió fiscal que hi ha al municipi». «Fa 14 anys que són al govern i que augmenten els impostos fins als topalls. Tenim al límit tots els impostos», va recriminar el regidor de la Nou Joan Garriga. Des de CiU-Via, el regidor Francesc Pérez va criticar que el tripartit local no hagi donat a conèixer «un projecte de pressupost» a l'hora de presentar les ordenances. «No sabem el rendiment que es traurà amb aquests impostos», va dir Pérez. El PP va mostrar-se preocupat per com el pressupost resultarà afectat per la retallada d'aportacions de l'Estat. Tant CiU-Via com el PP van abstenir-se en la votació de les ordenances discals, i UM9 va votar-hi en contra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.