Política

El PP millora però torna a quedar-se fora

Satisfacció en la candidatura de Veray per l'augment del suport

L'ambient a l'hotel on els militants i simpatitzants del PP de Girona van esperar els resultats electorals ahir a la nit era d'eufòria, malgrat que, de nou, els populars no van aconseguir representació al Congrés. Ahir, la candidatura liderada per Concepció Veray va rebre més de 30.700 vots, que eren més del 10% del total. El 20-D, també amb Veray al capdavant, la llista gironina del PP va aconseguir 28.281 vots, el que va representar el 8,53 %.

En l'estat d'ànim de la trentena de persones que pels volts de les onze van rebre la cap de llista i el president gironí del PP, Enric Millo, amb aplaudiments, petons, abraçades i una bandera espanyola, va pesar més la millora a la demarcació en relació amb el 20-D i, sobretot, la victòria a escala estatal, que no pas haver-se quedat sense diputada. Millo va posar l'accent en aquesta lectura positiva: “Espanya té un guanyador, i aquest guanyador té un nom, que és Mariano Rajoy”, va afirmar, entre crits de “presidente, presidente!”.

En clau gironina, el diputat popular va qualificar el suport rebut a la demarcació com a “gran resultat”, atès que havien obtingut uns 2.000 vots (i proporcionalment, un 2,5% més) que en les eleccions generals del desembre i havien superat el rival més directe, Ciutadans. També va remarcar el fet d'haver estat la força més votada a Roses i la Jonquera, així com
l'important suport aconseguit en ciutats com ara Figueres, Blanes i Castelló d'Empúries. “No decebrem els que ens han dipositat
la seva confiança”, va concloure.

LES FRASES

Espanya té un guanyador, i aquest guanyador té un nom, que és Mariano Rajoy
Tot i la caiguda de la participació, el PP a Girona ha obtingut més de 2.000 vots més que el 20-D
Seguirem defensant les nostres idees, que són les millors per a Catalunya i per a Espanya
Enric Millo
PRESIDENT DEL PP A GIRONA


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia