Política

Eleccions 26-J

Rivera: “El centre ha vingut per quedar-se”

El líder de Ciutadans reclama una nova llei electoral perquè no hi hagi “espanyols de primera i de segona”

El candidat de la formació taronja es mostra disposat a asseure's a negociar amb PP i PSOE

El candidat de Ciutadans a la presidència del govern espanyol, Albert Rivera, ha atribuït a la “baixa participació, la llei electoral i la polarització” el retrocés de la seva formació a les eleccions d'aquest 26 de juny, on la formació taronja ha perdut 8 diputats al conjunt de l'Estat i un 0,9% dels vots.

Rivera ha anunciat que el primer objectiu de la nova legislatura serà que “el pròxim cop que anem a votar tinguem una llei on tots els espanyols siguin iguals” i no hi hagi “ciutadans de primera i de segona”.

Malgrat tot, el líder de C's ha assegurat que malgrat la llei electoral la seva formació ha mantingut uns tres milions de votants i ha interpretat que “els espanyols han dit que el centre existeix i ha vingut per quedar-se”.

Segons ell, els ciutadans han expressat un mandat per un “canvi sense extremismes”, per “regenerar la vida pública a millor, no a pitjor”.

De cara les negociacions per formar nou govern, ha assegurat que el seu partit està disposat a seure a una taula amb PSOE i PP per intentar formar govern, sempre i quan “no es posin les cadires per davant dels espanyols”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia