Successos

Judicial

Jutgen un home de Vielha per haver abusat sexualment de la filla

Un home de 37 anys i veí de Vielha va ser jutjat ahir a l'Audiència Provincial de Lleida per, suposadament, haver abusat sexualment de la seva filla menor d'edat. La nena, que ara té catorze anys, va relatar que els abusos s'haurien produït quan ella en tenia dotze. Va explicar que el seu pare li va fer tocaments als genitals i als pits i la va obligar a masturbar-lo. Sobre aquesta base, la fiscalia demana una condemna d'onze anys de presó per un delicte d'abús sexual a menors. Per la seva banda, l'acusat va negar els fets i va al·legar que s'havia limitat a fer pessigolles a la filla però que ella va mal interpretar-lo.

La jove va assegurar que és perfectament capaç de “diferenciar” entre unes pessigolles i uns tocaments. Sobre les restes de semen de l'acusat aparegudes al pijama i als llençols de la nena, l'acusat va explicar que hores abans havia mantingut relacions sexuals amb la seva dona al llit de la nena. La dona, però, ho va negar i va assegurar que mai havien practicat sexe a les habitacions dels seus fills. A més, les pèrits que van analitzar la roba van declarar que hi van trobar ADN del pare i de la nena però cap rastre del de la mare.

Els fets van tenir lloc l'agost de l'any 2014, al domicili familiar on vivien també la mare i el germà bessó de la nena, a Vielha. En un dels episodis d'abús, la menor es va despertar perquè va notar que algú li estava llepant els mugrons. Era el seu pare, va declarar. La nena va afegir que l'acusat li va acariciar els genitals, que va intentar introduir-li els dits i que li va agafar la mà i la va guiar perquè el masturbés, tot i que ella llavors “no sabia què era”, va confessar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia