Successos

tribunals

judici per abusos a menors

Sis anys de presó per a un pare que va abusar de la seva filla menor d'edat

La sentència considera provat que l'home va cometre diversos atacs sexuals sobre la nena, malgrat que ell al·legava que només li feia “pessigolles”

L'Audiència de Lleida ha condemnat a una pena de sis anys de presó un home que va abusar sexualment de la seva filla de 12 anys. El condemnat, de 37 anys, va fer tocaments a la nena mentre eren a la casa familiar, a Vielha. Durant el judici va al·legar que en cap cas l'havia tocat amb ànim libidinós, sinó que només provava de fer-li pessigolles.

La sentència recull que el primer episodi d'abusos es va produir quan l'home estava sol amb la nena i va aprofitar per acostar-s'hi per l'esquena i tocar-li els pits i els genitals. Després, en un moment en què tota la família es trobava al menjador mirant la televisió, l'home va provar de tocar l'entrecuix de la nena valent-se del fet que compartien una manta mentre estaven asseguts al sofà. Un altre dels episodis d'abús que relata la sentència s'hauria produït de nit. Mentre la menor dormia, el pare va aprofitar per magrejar-la i masturbar-se. En concret, segons declara provat la sentència de condemna, la nena “es va despertar a la nit i es va adonar que el seu pare estava al seu costat, al llit, nu de cintura cap avall, aixecant-li la samarreta per tocar-li els pits i també les calcetes que portava, de manera que també li tocava la zona genital”.

En un determinat moment, ell va agafar la mà a seva la filla i se la va posar al penis perquè l'hi toqués i el masturbés.

En el moment en què la nena va ser conscient del que havia passat, ho va explicar a la seva mare. Juntes van anar a l'hospital de Vielha, on la menor va ser reconeguda pel seu pediatre i per la metgessa forense.

Durant el judici l'acusat va negar haver tingut cap intenció libidinosa amb la seva filla i va justificar que només jugava a fer-li pessigolles. La nena, però, va assegurar que sap “diferenciar” entre unes pessigolles i uns tocaments.

Sobre les restes de semen de l'acusat trobades al pijama i als llençols del llit de la nena, l'acusat va explicar que hores abans havia mantingut relacions sexuals amb la seva dona en aquell llit. No obstant això, la dona ho va negar i va assegurar que mai havien practicat sexe a les habitacions dels seus fills. Els pèrits van trobar-hi ADN del pare i de la nena, però no de la mare.

Jutjat per haver drogat una noia per fer-hi sexe

L'Audiència va jutjar ahir un veí de Mollerussa acusat de violar una noia de 17 anys, veïna seva, després de posar-li somnífers a la beguda. L'home diu que les relacions van ser consentides i que ella se li va insinuar. L'acusat va reconèixer haver-li ofert un got de vi dolç, però va negar haver-li posat cap substància a la beguda. La jove no recorda què va passar, només que, després de beure, es va adormir i es va despertar nua.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia