Successos

Qui coneix l’home trobat mort al pantà?

Reparteixen la foto de la víctima per provar d’identificar-lo

Els Mossos han repartit a les diferents comissaries i a totes les policies que operen a Catalunya, sobretot les que estan a la zona fronterera, la fotografia del rostre de l’home que el passat 24 de novembre va ser trobat mort dins l’aigua a la zona de la presa petita del pantà de Boadella. Les empremtes dactilars que la policia científica dels Mossos va agafar durant l’autòpsia no han servit per posar nom a la víctima, que va morir d’una pallissa, tot i que també tenia senyals d’escanyament. Durant aquest dies tampoc s’ha presentat cap denúncia de desaparició d’un home que es correspongui amb la víctima, i els Mossos han rastrejat les zones d’aparcaments de camions per si trobaven algun vehicle que fes dies que estava aturat. Les gestions no han donat resultat, però tampoc es descarta que els assassins s’haguessin endut el camió de la víctima ni tampoc que l’assassinat s’hagués perpetrat a l’Estat francès i els criminals haguessin anat a tirar el cos al pantà, llastant-lo amb dues grans pedres. L’accés per Costoja, poc transitat, comunica amb Darnius i el pantà de Boadella sense haver de passar per l’N-II ni travessar el controlat pas de la Jonquera.

Davant les dificultats per identificar la víctima, els Mossos han passat la seva foto i les seves característiques a totes les policies amb la instrucció de “fer-ne màxima difusió”.

L’home, de raça blanca, que aparenta tenir entre 40 i 50 anys era de complexió gruixuda, baixet, feia 1,65 aproximadament d’alçada, i pesava uns 100 quilos. Com a possibles senyals identificatius, tenia una cicatriu al costat dret l’abdomen, que segurament es corresponia a una operació d’apendicectomia, i una altra cicatriu transversal més petita al costat dret del pit, per sota l’estern. Quan va ser trobat al pantà (dos pescadors el van veure), l’home duia posada la camisa, els calçotets i les sabates, però en canvi no duia pantalons ni tampoc mitjons. Com a màxim feia un dia i mig que era mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia