Successos

Accident de tren a la Selva amb 12 ferits lleus

El comboi venia de Portbou i va xocar contra un arbre tombat a la via

Dotze passatgers d’un tren de rodalies de Renfe que feia el trajecte Portbou-Barcelona van resultat ferits lleument ahir a la tarda, a conseqüència de la topada de la màquina contra un arbre que havia caigut a les vies, entre les estacions de Caldes de Malavella i Sils. Un dels viatgers ferits va ser traslladat en helicòpter a l’hospital Josep Trueta de Girona i un altre, al Santa Caterina de Salt. La circulació es va haver d’interrompre en totes dues vies i en tot dos sentits, la qual cosa va afectar les línies R1 i RG1.

El comboi havia sortit de Portbou a dos quarts i cinc de tres. L’accident es va registrar poc abans d’un quart de cinc de la tarda. Al tren viatjaven 230 passatgers. Durant força estona, l’interventor i el personal de seguretat que formaven part del tren afectat van anar informant de la situació els passatgers, alhora que els anunciaven les alternatives de transport que tindrien. Dels vagons fins a l’estació de Sils, el trasllat es va fer en diferents mitjans i, des d’aquell punt, Renfe va posar a la seva disposició uns autobusos, que van arribar al voltant de dos quarts de sis. Pel que fa als viatgers dels trens que haurien d’haver passat posteriorment per aquest tram de la línia, la companyia va establir un enllaç amb autobusos entre les estacions de Maçanet i Girona. Pel que fa als viatgers procedents de Figueres i Girona amb destinació Barcelona, es va mirar de recórrer a combois del TAV.

L’accident va obligar a mobilitzar, entre altres serveis, policia, bombers i nou unitats del SEM, inclòs un helicòpter.

LA XIFRA

230
passatgers
estaven viatjant al tren accidentat ahir a la tarda entre Sils i Caldes de Malavella.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia