Successos

El jutjat condemna a 2 anys d’internament el menor que va apunyalar una professora a Vidreres

Li imposa 1 any de llibertat vigilada, 7.000 euros d’indemnització i li prohibeix acostar-se a la víctima durant 5 anys

El jutjat de menors ha condemnat a 2 anys d’internament en règim tancat l’estudiant de 15 anys que va apunyalar una professora a l’institut de Vidreres (Selva). La sentència també li imposa passar-se 1 any en llibertat vigilada i li prohibeix acostar-se a menys de 400 metres de la víctima durant 5 anys. El jutjat el condemna per temptativa d’homicidi en concurs amb un delicte d’atemptat. Li estima, això sí, una atenuant d’alteració psíquica i una altra de reparació del dany, perquè la família de l’adolescent ja havia consignat 7.000 euros per fer front a la indemnització. L’atac va tenir lloc el 29 d’abril, quan el menor va agredir la professora amb un ganivet mentre feia classe. Li va llançar l’arma al cap i després li va clavar al coll.

L’agressió va tenir lloc el 29 d’abril poc abans de la una del migdia. Mentre estaven dins l’aula, i aprofitant que la professora s’havia girat, el menor li va llançar un ganivet d’uns 13 centímetres al cap. Després, va recollir l’arma del terra, la va apunyalar al coll i també va intentar-ho a la zona de l’abdomen.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia