Successos

Palamós aprova el pressupost del 2022

L’equip de govern de Palamós, d’ERC, va aprovar dimarts sense problemes amb la seva majoria absoluta el pressupost per al 2022, amb els vots en contra de la CUP, Cs, JxCat i el PSC. El pressupost és de 25,1 milions, dels quals 1.203.000 es destinaran a inversions. El govern defensa que s’ha aprovat un pressupost que és “prudent i realista en el context actual”. Per la seva banda, l’oposició retreu al govern poca ambició i el consideren un pressupost continuista. En línies generals, demanen a ERC un pas endavant i que defineixi un projecte de municipi a llarg termini, un punt –aquest darrer– recurrent.

El pressupost del 2022 també inclou l’arranjament i millora de places i carrers del municipi, mantenint el treball de línies estratègiques iniciades, desenvolupant el pla d’asfaltatges i voreres, i realitzant projectes integrals a diferents barris.S’insisteix en la generació d’energies renovables als equipaments municipals, i la millora progressiva de la gestió de les aigües pluvials per reduir els riscos d’inundació en zones sensibles.També es destaca la inversió en la disposició de zones d’estacionament al municipi, sigui amb la construcció d’aparcaments o lloguers de terrenys i la seva adequació. S’implantem projectes destinats a la promoció de bons hàbits per al desenvolupament sostenible dels vehicles amb el nou programa Car Sharing.En l’àmbit de la neteja viària es destaca que la nova pròrroga del contracte permetrà disposar de maquinària actualitzada, més jornades de treball i més serveis per millorar la neteja al municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia