Punt divers

Ecologistes en Acció denuncia que els nivells de mercuri a l'aire al voltant de plantes de producció de clor són 'preocupants'

TERRES DE L'EBRE

Ecologistes en Acció ha denunciat que les concentracions de mercuri a l'aire detectats al voltant de les plantes de producció de clor a Elnosa (Pontevedra), d'Ercros a Flix i de Solvay a Martorell (Baix Llobregat) són 'preocupants pels altíssims nivells mesurats d'un contaminant que està enverinant el medi ambient de tot el planeta'. El grup ecologista ha llençat aquestes denúncies en el marc de la campanya internacional 'Mercury Zero' i com a continuació de les medicions fetes el passat estiu de 2006 per membres d'Ecologistes en Acció i del Departament d'Enginyeria Geològica i Minera de la Universitat de Castella-La Manxa. La companyia Ercros, per la seva banda, ha emès un comunicat on assegura que les emissions a la seva factoria de Flix compleixen la normativa espanyola.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.