Punt divers

Adigsa adjudica per sorteig onze dels quinze pisos de protecció oficial que l'Incasòl ha construït a Flix

TERRES DE L'EBRE

Adigsa, empresa pública adscrita al Departament de Medi Ambient i Habitatge, ha sortejat aquest dimarts quinze pisos amb protecció oficial de compra situats a Flix (Ribera d'Ebre). Els habitatges han estat construïts per l'Institut Català del Sòl (Incasòl) en un solar de la seva propietat de l'avinguda de les Valls, al sector residencial de la Ventonella, i seran administrats per Adigsa. Per accedir a la promoció, s'han presentat quinze sol·licituds, de les quals s'han admès onze i s'han exclòs quatre, perquè no complien els requisits. Quatre sol·licituds han estat presentades per joves. Un cop tancat el procés d'adjudicació dels quinze habitatges, s'obrirà un altre període per assignar-ne la resta.

Els habitatges tenen una superfície útil d'entre 51 i 76 metres quadrats i disposen de plaça d'aparcament vinculada. Nou dels pisos tenen tres dormitoris i sis en tenen dos. Els preus oscil·len entre els 91.301 i els 126.503 euros. Les instal·lacions de l'edifici inclouen una xarxa separativa d'aigües fecals i pluvials, i plaques d'aprofitament de l'energia solar per produir aigua calenta sanitària. La promoció ha estat dissenyada per Miquel Mas Arquitectes, SL, i ha comptat amb una inversió d'1,62 MEUR.

Al sorteig han assistit el coordinador de Polítiques d'Habitatge de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, Jordi Jordan, i l'alcalde de Flix, Pere Muñoz.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.