Successos

Successos

Un camioner duia 625 kg d'haixix

Els duaners francesos van aturar el camió dilluns al Voló i al xofer, espanyol, l'han condemnat a sis anys de presó

Els duaners francesos van arrestar al Voló el xofer d'un camió amb matrícula espanyola que acabava de travessar la frontera en direcció nord i que duia 625 quilos de resina d'haixix al camió. La droga, embolicada dins de pots de plàstic, està valorada en uns 3,8 milions d'euros, segons els càlculs dels duaners francesos, que ahir van presentar l'operació davant dels mitjans de comunicació.

El camió frigorífic va ser aturat en un control rutinari que feien els duaners del Pertús al peatge de l'A-9 del Voló i la droga, que anava molt ben embolicada, va ser descoberta pel gos ensinistrat que va participar en l'operació.

El camioner, que va assegurar que havia d'aturar-se a Perpinyà per fer una pausa, havia de dur un carregament de pots de plàstic a Itàlia, segons constava en la documentació.

L'home va quedar detingut, ja se l'ha jutjat i se l'ha condemnat a una pena ferma de sis anys de presó i a pagar una multa d'1,2 milions d'euros. La condemna imposada al camioner també comporta la prohibició de no tornar a entrar mai més en territori francès.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia