Successos

successos

Reprenen la recerca a la zona on van trobar roba i objectes de la parella

Bombers i Mossos van rastrejar ahir la zona de Torre Valentina i Roques Planes, a Sant Antoni de Calonge

Les noves pistes aparegudes dissabte van fer reprendre ahir les tasques de recerca activa de Sebastian i Claudine Schrader, el matrimoni resident a Barcelona que va desaparèixer el dijous 13 d'octubre a la Costa Brava. Tot i que a finals de la setmana passada el grup de recerca va deixar de buscar, mossos d'esquadra i amics, familiars i companys de la víctima van localitzar dissabte diversos objectes personals de la parella. Concretament, entre la cala de Roques Planes i la platja de Torre Valentina, de Sant Antoni de Calonge, hi van localitzar uns pantalons, unes sabates i unes ulleres de sol de la parella.

Un helicòpter i una unitat subaquàtica dels Mossos d'Esquadra i diverses unitats subaquàtiques del GRAE dels Bombers de la Generalitat van estar ahir rastrejant aquesta zona a la recerca de noves pistes. Però cap a les tres de la tarda van haver de suspendre l'activitat per la mala visibilitat i el fort onatge. Està previst que aquest matí els bombers tornin al lloc i, si el temps ho permet, continuar buscant.

A banda de les peces de roba, l'única pista que hi ha és el cotxe de lloguer, que la parella va deixar aparcat a l'avinguda Vall d'Aro de Sant Feliu de Guíxols. Els investigadors sospiten que el matrimoni va desaparèixer mentre feia el camí de ronda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia