Successos

successos

violència de gènere

Detingut a València per apunyalar a la seua filla de tres anys

La menor va patir dues ferides en el tòrax i esquena i té el pulmó perforat

La mare de la xiqueta és l'etarra Sara Majarenas, que actualment compleix condemna en la presó valenciana de Picassent

Un home ha sigut detingut en la localitat valenciana de Benifaió (la Ribera Alta) després de confessar haver agredit a la seua filla d'uns 3 anys, a la qual van trobar en el seu domicili amb ferides d'arma blanca en tòrax i esquena i que està ingressada en l'Hospital La Fe de València.

Fonts pròximes a la investigació han informat a EFE que el succés es va produir sobre les 10.30 hores d'ahir quan l'home va entrar en la comissaria de la policia local del municipi valencià i va assegurar que havia matat a la seua filla.

Agents de la Guàrdia Civil i la policia es van acostar fins al domicili, on van haver de fer un forat en la porta per a poder entrar en comprovar que ningú els obria. A l'interior de l'habitatge van trobar a la xicoteta conscient i amb un ganivet clavat en el tòrax, segons les fonts, que han assenyalat que la menor va patir dues ferides en el tòrax i esquena i té el pulmó perforat. Després de ser estabilitzada pels sanitaris va ser traslladada a l'Hospital de la Ribera, a Alzira, i posteriorment a la Fe.

La parella del suposat agressor, que roman detingut en dependències de la Guàrdia Civil com a possible autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, és l'etarra Sara Majarenas, que actualment compleix condemna en la presó valenciana de Picassent.

L'alcaldessa de Benifaió, Marta Ortiz, ha explicat a EFE que el succés es va produir en el número 17 de l'avinguda de la Caixa d'Estalvis i que el presumpte autor de l'agressió i la seua filla no estaven empadronats en aquest municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia