Utilitzen un cotxe per entrar en una joieria de Torroella però els amos els foragiten

Els assaltants, dos homes encaputxats, van aconseguir rebentar la persiana de la joieria Díez

El terrabastall que van provocar els lladres en encastar el cotxe, un Ford robat, a la persiana de la joieria, situada en ple centre de la població, al número 49 del carrer Major, va despertar els amos de l'establiment, que viuen a sobre, i també un bon nombre de veïns de la zona. Quan l'amo de la joieria va sentir els sorolls va baixar fins a la botiga, a la qual té accés des de l'habitatge per una porta interior, i va descobrir que un dels lladres ja era a dins disposat a saquejar els aparadors. Havia aconseguit entrar després de rebentar la persiana i la porta. En veure's sorprès, el lladre, que anava amb la cara totalment tapada amb passamuntanyes «com els d'ETA», va optar per fugir. El seu company, igualment encaputxat, l'esperava a fora amb el cotxe, que, tot i estar abonyegat, va ser utilitzat pels lladres en la seva fugida. Abans de marxar els lladres van parlar entre ells en castellà. «No t'oblidis de la pistola», li va cridar l'un a l'altre, molt possiblement per espantar els amos de la joieria i la resta de veïns que, en sentir el remenament, també havien sortit a mirar què passava.

El vehicle que van fer servir els lladres, un Ford, va ser localitzat per la policia al pàrquing de terra que hi ha a la zona de la Roqueta, a Ullà, a la sortida mateix de Torroella de Montgrí. A dins hi van trobar diverses bosses d'esport que se sospita que els lladres tenien intenció d'emplenar amb el botí. Tot apunta que un altre home els esperava a l'aparcament amb un altre vehicle preparat per fugir.

Els Mossos investiguen si els assaltants són els mateixos que el 3 de desembre a la matinada van protagonitzar un intent d'assalt molt similar a la joieria Wesselton de l'avinguda de s'Agaró de Platja d'Aro, d'on finalment també van haver de fugir sense botí perquè una persona que els va descobrir va avisar la policia local, que va estar a punt d'atrapar-los. Tal com van enregistrar les càmeres de seguretat de la joieria Wesselton, els assaltants també eren dos homes encaputxats i també van utilitzar un cotxe Ford per estavellar-lo contra la persiana metàl·lica. En aquell cas, el cotxe abonyegat el van abandonar a la porta de la joieria i ells van fugir amb un altre cotxe, de color blanc, que duia un altre còmplice que els esperava. En tots dos casos, tot i no endur-se botí, els assaltants van causar importants danys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.