Successos

tribunals

judici per assassinat

Data per al judici al caçador homicida de l’Urgell

Va disparar contra un veí de Santa Maria de Montmagastrell que li recriminava que ocupés una finca

El judici al caçador de Sant Just Desvern (Baix Llobregat) acusat de matar d’un tret d’escopeta un veí de Santa Maria de Montmagastrell (Urgell) se celebrarà a l’Audiència de Lleida del 27 de novembre a l’1 de desembre. La fiscalia demana 13 anys de presó per un delicte d’homicidi i sol·licita també una responsabilitat civil de 400.000 euros per indemnitzar la família de la víctima. Concretament la seva filla de 19 anys amb 250.000 euros i els tres germans de la víctima amb 50.000 euros cadascun. En tractar-se d’un homicidi, jutjarà el cas un tribunal popular que s’escollirà el divendres 24 de novembre.

Els fets van passar el 18 de desembre del 2014, pels volts del migdia, al vedat de caça de Santa Maria de Montmagastrell, un nucli agregat de Tàrrega. Els dos homes s’haurien discutit quan la víctima es va desplaçar fins a una finca de la seva propietat en veure que hi havia uns homes caçant. La discussió va acabar amb el tret mortal.

Poc després, els Mossos van detenir el presumpte autor del tret. L’acusat, en la seva declaració judicial, va dir que havia estat un tret accidental. Va disparar amb una escopeta Benetta del calibre 12, per a què tenia llicència. El ministeri públic considera que l’acusat, que tenia 74 anys en el moment dels fets, era conscient dels seus actes i li va disparar al coll.

LA XIFRA

13
anys de presó és la condemna que demana la fiscalia per a l’acusat. La víctima tenia 53 anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia