Successos

El fiscal acusa un home per haver boicotejat el 9-N

Li demana 4 anys de presó per haver atemorit les persones d’una mesa a Vialller

La fiscalia demana una pena de 4 anys de presó per un veí de Lleida, de 35 anys d’edat, que va irrompre en una mesa electoral de la consulta sobiranista del 9-N a l’Ajuntament de Vilaller (Alta Ribagorça) i va amenaçar la gent que hi havia amb un puny americà. Segons el fiscal, els fets van tenir lloc a les quatre de la tarda tocades del 9 de novembre del 2014, quan l’home va entrar a l’ajuntament cridant que el que s’estava fent era “il·legal’’. Aleshores va donar un cop de puny a l’urna de les votacions i la va fer caure a terra mostrant un puny americà amb intencions de colpejar un membre de la taula. L’acusat també va amenaçar que pensava tornar al local de votacions acompanyat de deu persones més per “destrossar-ho tot’’.

La fiscalia demana per a l’acusat dos anys de presó per un delicte d’amenaces i dos anys més per un delicte de tinença d’armes prohibides.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia