Successos

pagesia

incendi

La cooperativa de Santa Bàrbara atura l’activitat per un incendi

La cooperativa Agrícola del Camp de Santa Bàrbara haurà de paralitzar l’activitat a les seues instal·lacions els pròxims dies pels danys ocasionats per un incendi que es va declarar ahir a la matinada. El foc va afectar la zona on es dipositen les fulles que es destrien de les olives i, ajudat pel fort vent a la zona, es va estendre a la nau de 200 metres quadrats del costat i va afectar també les cintes transportadores, canonades i motors, així com restes de pinyolada. Amb tot, no es va haver de lamentar ferits. El president de la cooperativa, Jaume Roé, va explicar en declaracions a l’ACN que, malgrat haver evitat que les flames arribessin a la nau del molí i als dipòsits d’oli, la zona de recepció i neteja d’olives havia estat força afectada.

Per tal de garantir que els socis puguin continuar aportant la seva collita en un moment culminant de la campanya, la cooperativa ha contactat amb d’altres entitats de la zona, com Soldebre i la Sénia, perquè puguin rebre el fruit dels pagesos de Santa Bàrbara.

Els bombers van destinar fins a nou dotacions per sufocar les flames i, una vegada controlades, van remullar la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia