La policia local d'Argentona tindrà la comissaria nova als baixos d'uns pisos situats davant de l'ajuntament

Després d'anys d'ocupar un espai en condicions precàries, la policia local d'Argentona es podrà traslladar a una nova seu a principis del mes de juliol d'aquest any. Sobre una superfície útil de 400 m², la nova comissaria de la policia, que s'està construint als baixos d'un bloc de pisos que hi ha davant mateix de l'ajuntament, que es va adquirir fa algun temps, tindrà dues sales de seguretat, una sala de reunions, una oficina d'atenció al ciutadà (OAC), tres despatxos, armer, arxiu, magatzem, menjador i vestidors masculins i femenins independents.

Les obres s'han adjudicat a l'empresa constructora Corpimo SA per un import de 580.541,45 euros i el termini d'execució segons el projecte s'ha fixat en quatre mesos. El regidor d'Urbanisme, Xavier Collet (Tots per Argentona), argumenta que «era evident que les oficines que ocupa el cos de la policia estan en unes condicions molt precàries». De fet, ja van passar de l'edifici antic de l'ajuntament a les noves dependències de manera provisional, però d'això ja fa prop de vint anys.

Amb aquestes obres, s'acaba una provisionalitat que ha durat massa temps i es milloren, segons el govern argentoní, «enormement les condicions de treball i la seguretat del personal».

Una oficina d'informació

Un cop ressituada la seu de la policia local, a l'espai que s'allibera a la planta baixa de l'ajuntament, entrant pel carrer Gran, s'hi duran a terme unes obres de condicionament per instal·lar-hi una oficina d'atenció al ciutadà, a peu pla, amb una entrada més àmplia i més ben distribuïda. Tots aquests canvis s'afegeixen al trasllat de l'equip de Benestar Social al primer pis de l'ajuntament. «Un fet que permetrà estalviar recursos i, sobretot, centralitzar els serveis municipals”, hi afegeix el regidor d'Urbanisme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.