Uns encaputxats assalten a la Vall de Bianya la masia d'un empresari i en lliguen la dona

Els atracadors, que anaven armats amb un ganivet i una pistola, van entrar per la porta del garatge de Ca la Nina

Eren quarts de vuit de la tarda quan la dona de l'empresari va ser sorpresa pels dos assaltants, que s'havien ficat a l'habitatge a través de la porta del garatge, que era oberta. Els assaltants, que duien la cara tapada, la van agafar pel coll i, tot amenaçant-la amb un arma curta i un ganivet, la van obligar a seure's amb una cadira i llavors la van lligar de peus i mans i la van agredir, encara que lleument. Amb la mestressa de la casa immobilitzada, els lladres es van dedicar a escorcollar la casa i es van endur tots els diners que van trobar. Segons la primera declaració que va fer la víctima, calculava que els lladres s'havien endut un botí d'uns 300 euros. Els Mossos han interrogat la víctima i també els veïns de la zona per si podien aportar alguna dada que ajudi a identificar els assaltants o el vehicle amb què es movien. No descarten, però, que el darrer tram fins a la masia el fessin a peu i que després tinguessin un vehicle que els esperés més lluny en algun lloc que no fos vist.

Ca la Nina, una masia restaurada, està situada a la carretera de Capsec, dins del municipi de la Vall de Bianya, i el seu propietari, Pere Canal Nogué, en alguns cercles conegut popularment com el milionari, és soci d'una agència immobiliària situada a Olot i d'una altra que té la seu social a la mateixa masia. Els Mossos investiguen si tenien controlat l'empresari o van escollir la masia a l'atzar.

Caixes fortes a Sarrià

D'altra banda, fa un dies va ser assaltada la casa d'un altre empresari a Sarrià de Ter. En aquesta ocasió els lladres van entrar a l'habitatge al matí, quan no hi havia ningú, i van anar directament a arrencar les dues caixes fortes que hi havia a la casa. La caixa que pesava més la van rebotre escales avall per esbotzar-la. Els lladres es van endur documentació diversa i xecs que hi havia a les caixes. En aquest cas, tot apunta que tenien triat bé l'objectiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.