Detenen un veí de Torroella i un menor per haver assaltat vuit botigues, a l'Alt i el Baix Empordà

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 20 d'abril un jove de 19 anys, veí de Torroella de Montgrí, com a presumpte autor de quatre robatoris amb força en establiments comercials del Baix Empordà i quatre delictes més a l'Alt Empordà. En la meitat de les ocasions el jove hauria actuat acompanyat d'un menor d'edat, que els Mossos també van detenir.

Al Baix Empordà, la policia relaciona el jove, d'origen magribí, amb els robatoris amb força que van tenir lloc el 18 de febrer a la nit en un pub musical de l'Estartit, l'1 de març a la nit en una farmàcia d'Ullà, el 30 de març a la nit en un centre de jardineria de Torroella de Montgrí i, finalment, el 5 d'abril a la nit en un bar de Torroella, que ja havia estat objecte d'un altre robatori i una temptativa entre els mesos de març i abril. Les investigacions també van determinar que el jove magribí va entrar a robar en una empresa de neteja de l'Escala el 3 de febrer a la nit i el 24 de febrer a la nit i el 25 a la matinada va entrar en una fleca, un supermercat i en una agència del municipi. Els lladres no es van endur res de l'agència, però dels altres tres negocis es van emportar diners i ampolles de licor. El jove veí de Torroella va passar a disposició del jutge, que el va deixar en llibertat.

Una dona implicada

El mateix 20 d'abril, els Mossos també van detenir una altra persona per la seva presumpta participació en els quatre fets de l'Escala, un jove menor d'edat. La seva detenció, però, es va deixar sense efecte el dia 20 d'abril mateix i el noi va quedar sota la custòdia dels seus tutors legals en espera que la fiscalia de menors el citi. En el robatori a l'empresa de neteja els investigadors també hi consideren implicada una dona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.