Successos

Un jove de Viladrau ferit en l’explosió d’una bomba en una glacera italiana

Un home de 75 anys nascut a Olot mor després de caure d’un barranc durant una excursió al Pirineu d’Osca

El campió de bicitrial Eloi Palau, veí de Viladrau, va resultar ferit dilluns en l’explosió d’un artefacte de la Primera Guerra Mundial a Itàlia. Els fets van ocórrer pels volts de les tres de la tarda en una zona de coves a les Dolomites, mentre el jove, de 21 anys d’edat, baixava del pic de la glacera de Presena juntament amb un company, a tres mil metres d’altitud. Fins al lloc dels fets es van desplaçar els serveis de salvament amb un helicòpter medicalitzat, els quals van traslladar els dos excursionistes fins a un hospital proper, on van ingressar amb ferides greus als ulls i a les extremitats. A les xarxes socials, l’Ajuntament de Viladrau va enviar un missatge de suport al jove ferit i a la seva família. Es dona la circumstància que el pare del noi, Jordi Palau, és regidor de l’Ajuntament.

D’altra banda, el Pirineu aragonès va ser escenari d’un altre accident de muntanya d’un gironí. Un home de 75 anys nascut a Olot i que fa anys que viu a Barcelona va morir dilluns després de caure per un barranc d’una vintena de metres a la zona de la Pineta, a Osca, mentre feia una ruta excursionista.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia