Empresonen l'home que va matar a cops un professor d'autoescola a Sant Andreu de la Barca

El jutjat d'instrucció número 1 de Martorell va ordenar ahir presó provisional sense fiança per un delicte d'assassinat per a l'home de 65 anys i de nacionalitat espanyola que diumenge a la matinada va matar-ne un altre a cops en un carrer proper a l'estació dels Ferrocarrils Catalans (FGC) de Sant Andreu de la Barca (Baix Llobregat). La víctima, de 58 anys i també de nacionalitat espanyola, va morir hores després dels fets a causa de la gravetat de les ferides que va rebre per part de l'homicida, que el va colpejar diverses vegades amb una barra de ferro. La víctima, segons han assegurat diversos veïns, era força coneguda al municipi, on feia anys que exercia de professor d'autoescola. Els Mossos d'Esquadra van detenir l'homicida poc després dels fets, gràcies a la declaració dels nombrosos testimonis oculars que van presenciar l'agressió, que es va produir poc després de la mitjanit de dissabte en una zona molt concorreguda de la població. L'agressor, que es va negar a declarar davant de la policia catalana, va agredir la víctima de sorpresa, quan aquesta estava a punt d'entrar al seu vehicle particular. Després va intentar fugir, però la policia catalana el va poder detenir pocs minuts després. Tot indica que el mòbil del crim va ser un conflicte personal entre la víctima i l'agressor, que es coneixien des de feia temps perquè una familiar de l'homicida –sembla que la seva exparella– tenia una relació professional amb la víctima. L'agressor va esperar que la víctima anés cap al seu cotxe i el va colpejar per darrere amb una barra de ferro.

Les diligències sobre el cas continuen obertes i seguiran el seu tràmit habitual al jutjat número 1 de Martorell, segons va informar ahir el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.