Successos

Accident laboral

Mor un home mentre treballava amb un dúmper a Espinavell

La víctima ha caigut accidentalment amb el vehicle per un marge d’uns dos metres

Els Mossos posen els fets en coneixement del jutjat d’instrucció i del departament de Treball

Un home que conduïa un bolquet ha mort aquest dimecres mentre treballava en una finca d’Espinavell, al municipi de Molló (Ripollès), segons han explicat els Mossos d’Esquadra.

Segons les primeres informacions que ha facilitat la policia catalana, l’home s’ha precipitat accidentalment amb el vehicle per un marge d’uns dos metres i ha resultat ferit greu. Però malgrat la ràpida actuació dels serveis d’emergències, no s’ha pogut fer res per salvar la vida de l’home.

La víctima és un veí de Camprodon, de 49 anys i nacionalitat marroquina. Al lloc dels fets s’han traslladat diverses patrulles dels Mossos de la comissaria de Ripoll i unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La policia ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia