Successos

El detingut pel crim de Lloret reitera la confessió durant la seva declaració policial a comissaria

L’home ha admès que havia estrangulat la seva parella durant un atac d’ira mentre els dos discutien al menjador

El detingut pel crim de Lloret de Mar (Selva) ha reiterat la confessió durant la seva declaració policial a la comissaria de Blanes. L’home, d’origen belga i de 51 anys, ha admès davant dels Mossos que havia estrangulat la seva parella, de 49 anys, durant un atac d’ira mentre els dos estaven discutint al menjador. El detonant, segons ha dit, va ser una disputa per un afer extramatrimonial que ell havia tingut i que, fins i tot, va suposar que la parella se separés durant un temps.

L’arrestat ha explicat que, diumenge a la nit, durant la discussió, va agafar la víctima pels canells i la va escanyar fins a asfixiar-la quan els dos eren al pis de l’avinguda Magnòlia. L’home es va entregar aquest dilluns al matí a la Policia Local de Lloret.

L’arrestat pel crim de Lloret de Mar ha passat la seva primera nit als calabossos de la comissaria de Blanes, on ha declarat aquest dimarts. En seu policial, el detingut ha reiterat allò que ja va dir ahir durant la reconstrucció del crim. L’home —que parla flamenc— ha admès que havia matat la seva dona diumenge a la nit, quan els dos es trobaven sols al pis de l’avinguda Magnòlia, on vivien de lloguer.

Segons el detingut, el matrimoni es va començar a discutir diumenge a la nit, entre les nou i quarts de deu. El detonant va ser una relació extramatrimonial que ell havia tingut, i que va suposar que marxés a viure a Bèlgica durant un temps. Al desembre de l’any passat, però, l’home va tornar a Lloret de Mar i la parella va reprendre la convivència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia