Successos

Detenen el propietari d'un locutori de Barcelona que rebia material robat

Formava part d'una banda que robava en domicilis de Tarragona i Lleida

El grup estava format per tres lladres i el propietari del locutori, que rebia el material sostret. La branca encarregada dels robatoris era de nacionalitat veneçolana i estava establerta a Reus, però actuava a tot el territori, sobretot a les comarques de Tarragona i de Lleida. Sempre actuaven de la mateixa manera. Primer vigilaven els domicilis on volien robar i s'asseguraven que no hi hagués ningú a l'interior en el moment de l'assalt. Just després accedien als pisos mitjançant el mètode de la radiografia i s'emportaven els diners i tot tipus de material electrònic, com ara ordinadors portàtils i telèfons mòbils.

La investigació policial va començar ara fa uns dos mesos arran del robatori en un domicili a Agramunt (Urgell). En les gestions posteriors, els investigadors van recollir diversos indicis que relacionaven els fets amb altres robatoris en pisos de Tàrrega (Urgell), Mollerussa (Pla d'Urgell), Reus (Baix Camp) i Amposta (Montsià). Els Mossos van anar estirant el fil fins que van descobrir la identitat dels lladres i els van fer un seguiment, que es va allargar fins al 25 de juny passat, quan es van produir les detencions.

Els agents van arrestar els lladres en el moment en què estaven entregant una part del material sostret en un locutori de Barcelona, en el qual, a més, es va trobar nombrós material electrònic que constava com a sostret en altres robatoris. El propietari del local, de 29 anys i de nacionalitat colombiana, va ser detingut acusat d'un delicte de receptació i ha quedat en llibertat amb càrrecs. Els altres tres detinguts, d'entre 19 i 26 anys, han ingressat a la presó.

Els Mossos investiguen ara la procedència de tot el material robat que hi havia al locutori. De moment s'ha pogut aclarir que una bona part havia estat sostret en un domicili de Sant Pere de Ribes (Garraf) i en tres robatoris i furts al centre de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia