Successos

Agredeixen quatre guàrdies urbans de Badalona que intervenien en un pis on es plantava marihuana

Un dels agents dispara un tret a l’aire per dispersar els atacants, alguns dels quals duien armes blanques i pals

L’alcalde, Xavier García Albiol, adverteix que “aquesta agressió no quedarà impune”

Agents de la Guàrdia Urbana de Badalona han efectuat un tret a l’aire per dispersar un grup d’unes 20 persones que els han atacat amb armes blanques després de descobrir una plantació de marihuana en un pis del barri de Sant Roc.

Els fets han tingut lloc al carrer d’Alfons XII, en una zona on es produeixen talls de subministrament elèctric per consums excessius atribuïts a escomeses irregulars. Segons han informat a Efe fonts policials, la Guàrdia Urbana ha acudit al lloc per l’olor a fum que sortia d’un pis, així com efectius dels Bombers i tècnics de la companyia elèctrica. En arribar-hi han observat que la llum  estava punxada i indicis que hi havia una plantació de marihuana.

Els agents han alertat els Mossos i mentrestant han custodiat el lloc. En aquest transcurs els guàrdies han observat com diverses persones, que podrien ser familiars dels responsables de la plantació, s’han començat a endur plantes de marihuana per les finestres i cap a altres pisos veïns, informa l’ACN.

Els guàrdies els han intentat aturar i ha estat aleshores quan han arribat més veïns, alguns amb armes blanques i pals.  Segons ha informat el consistori, els agents han estat envoltats i agredits “per una torba de persones amb pals i navalles i no han pogut fer res per poder-se defensar”.

Davant d’aquesta situació, un dels policies locals ha disparat un tret a l’aire amb la pistola reglamentària per dispersar els atacants.

Els reforços de la Guàrdia Urbana han arribat de forma immediata i els agents agredits han estat traslladats a l’Hospital Municipal amb ferides de diversa consideració.

De moment no hi ha hagut cap detingut, si bé hi ha diversos identificats perquè són persones conegudes de la zona.


Albiol: “Aquesta agressió no quedarà impune”
L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, ha denunciat a les xarxes socials que quatre agents de la Urbana han estat “brutalment agredits” quan han descobert un pis amb la llum punxada al carrer Alfons XII de Sant Roc, que suposadament opera com a plantació de marihuana. “Tot el meu suport als agents. Aquesta agressió no quedarà impune”, ha avisat García Albiol.

El popular, que s’ha apropat a l’hospital, ha detallat que han patit “cops i talls al cos" i un d’ells té un atac d’ansietat.

Precisament, l’alcalde s’ha reunit avui amb els Mossos i la Guàrdia Urbana per buscar solucions als talls de llum a Sant Roc, que el consistori atribueix en part als veïns que punxen la llum per a plantacions il·legals de marihuana al carrer Alfons XII.

Segons el consistori, aquestes plantacions generen un elevat consum elèctric irregular que ocasiona sobrecàrregues a la xarxa i provoca els talls de llum que perjudiquen els veïns de la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia