Successos

seguretat

L’home assassinat trobat al camí del santuari del Mont ja té nom

Otman Chaibi, marroquí originari de la regió de Larraix i establert a l’Alt Empordà, on tenia un negoci relacionat amb l’automoció, és l’home que el 28 de febrer passat va ser trobat mort, amb signes evidents d’haver estat assassinat, a Cabanelles, en un voral de la carretera que puja al santuari de la Mare de Déu del Mont. Després de la identificació de la víctima, que va ser complicada, els Mossos han pogut recopilar dades sobre els darrers moments de la vida de Chaibi i avancen en la línia d’investigació per resoldre el crim.

El cadàver el va descobrir un ciclista que pedalava per la carretera GIP-5237. El ciclista va alertar el 112 i es van mobilitzar els serveis d’emergència. En un primer moment es va pensar que la víctima era un vianant que havia estat colpejat per un vehicle (tenia una fractura al braç esquerre), però quan el forense va examinar el cos i va descobrir cinc talls al coll es va descartar la hipòtesi de l’accident i es va començar a treballar la línia de l’homicidi, que es va acabar de refermar amb l’autòpsia, que va detectar que l’home també tenia la mandíbula fracturada i forts traumatismes al cap. L’home mort anava vestit amb una granota de treball de color negre per sobre de la roba de carrer, calçava unes sabatilles esportives i no duia cap documentació ni cap objecte personal que permetés una identificació immediata. Per l’aspecte i per l’anàlisi del dentat ja es va deduir que la víctima havia de ser d’origen marroquí, perquè tenia unes fundes dentals típiques característiques de l’odontologia del Marroc. Era marroquí. Otman Chaibi ja ha estat identificat formalment per familiars que resideixen a l’Empordà i el seu cos serà traslladat a Kasr al-Kabir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia