Successos

Dos joves moren intoxicats per la mala combustió d’un generador en una masia de l’Espluga de Francolí

Les víctimes són una noia de 21 anys, veïna de Montblanc, i un noi de 22, veí de la Canonja

Els Ajuntaments de les tres poblacions han decretat que el proper 3 de maig sigui dia de dol oficial

Dos joves han mort intoxicats aquest dissabte en una masia aïllada de l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà) per la mala combustió d’un generador elèctric.

Cap a un quart de nou del matí un amic de la parella ha alertat el 112 de l’incident. Ha explicat que els joves no responien a les trucades i els ha trobat inconscients a la masia, que pertany a un familiar.

Diverses dotacions del  Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i els Mossos d’Esquadra s’han desplaçat a la casa, situada al Camí de Can Barbó, però ja no han pogut fer res per salvar la vida dels dos joves.

Les víctimes són una noia de 21 anys, veïna de Montblanc (Conca de Barberà), i un noi de 22 anys, veí de la Canonja (Tarragonès). La masia és propietat d’un familiar de la jove.

Les primeres hipòtesis apunten a què haurien patit intoxicació fatal per monòxid de carboni com a conseqüència de la mala combustió d’un generador elèctric de gasolina. Fonts dels Mossos d’Esquadra han explicat a Efe  que en el seu atestat qualificaran el succés  com a “mort accidental”. Els dos cossos han estat traslladats a les instal·lacions de l’Institut Anatòmic Forense de Tarragona per a la corresponent autòpsia.

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets.

En un comunicat conjunt, els Ajuntament de l’Espluga de Francolí, Montblanc i la Canonja han “lamentat profundament” els fets i han traslladat el seu condol a les famílies i persones properes a les víctimes. Els tres consistoris han decretat que el proper 3 de maig sigui dia de dol oficial als tres municipis. El mateix dia, a les dotze del migdia, han convocat una concentració de suport davant els  respectius Ajuntaments.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia