Successos

Dos ferits en una explosió en una barca a Palamós

La deflagració va causar ferides lleus a un policia fora de servei i a un nen

Una deflagració en una embarcació recreativa va provocar ahir al port de Palamós dos ferits lleus, un d’ells un nen. Els fets van passar poc abans de la una del migdia en una embarcació recreativa que salpava de la zona de l’Associació Front al Mar, al moll Vell del port de Palamós. A l’embarcació hi anava una parella i el seu net de sis anys. La flamarada provocada per la deflagració va provocar cremades, en principi lleus, a dues persones. Una és el nen de sis anys i l’altra és un policia local de Palamós, fora de servei, que els donava un cop de mà en una avaria que tenien al motor de l’embarcació.

La barca és de tipus recreatiu, d’uns 6 metres d’eslora i amb el motor intraborda. El patró va tenir problemes per engegar-la quan estava desamarrada. El patró d’una altra embarcació, el policia local fora de servei, es va oferir per ajudar-los. En el moment d’obrir la tapa del motor es va produir una deflagració, probablement a causa de la ignició de gasos acumulats. La flamarada va afectar principalment el policia local a l’esquena, i el nen a la zona del coll. Fonts sanitàries van confirmar ahir a Ràdio Palamós que l’abast de les cremades era lleu. Al lloc dels fets s’hi van traslladar unitats dels Bombers de la Generalitat, del Sistema d’Emergències Mèdiques i de la policia local de Palamós.

Dijous un veler d’11 m d’eslora es va enfonsar a Blanes després que un vaixell de pesca hi col·lidís en circumstàncies que es desconeixen. Els dos tripulants del vaixell van ser rescatats sans i estalvis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia