Successos

Cap rastre del pare sospitós d’haver matat el fill

Troben per casualitat un cadàver a Montjuïc a la zona per on va fugir l’homicida

Martín Ezequiel Álvarez Giaccio, l’home més buscat per totes les policies de Catalunya, sospitós de l’assassinat del seu fill de dos anys i nou mesos en un hotel de Barcelona, continuava en parador desconegut ahir a la nit, tot i que el telèfon d’emergències 112 va rebre força trucades de gent que volia aportar pistes després que el dimecres a la tarda els Mossos fessin una gran difusió de la cara i les dades físiques de l’home per demanar ajuda per trobar-lo.

Martín Ezequiel Álvarez va deixar el cos inert del seu fill a l’habitació de l’hotel Concòrdia i va fugir saltant una tanca i se’l va veure anant en direcció cap a la muntanya de Montjuïc, lloc on es va centrar en un primer moment el rastreig de la Guàrdia Urbana i dels Mossos. La recerca del fugitiu en aquest espai muntanyós de Barcelona no va donar cap resultat, però, en canvi, i casualment, ahir uns treballadors de neteja van trobar a la zona un cadàver en avançat estat de descomposició. Es descarta totalment que el cadàver tingui cap relació amb el cas de l’homicidi del nen i la fuga del sospitós, i s’ha obert una altra investigació per intentar identificar el cos i veure si correspon a alguna persona que consti com a desapareguda.

La investigació per intentar trobar Martín Ezequiel Álvarez s’ha ampliat i totes les policies que operen a Catalunya i en fronteres, aeroports i ports tenen a la mà les fotografies del fugitiu des de dimecres al matí. I dimecres a la tarda el seu rostre el coneixia tothom a partir de la difusió que en van fer els Mossos per les xarxes socials. Amb missatges en català i en castellà. Els Mossos confien que qualsevol persona que el vegi i l’identifiqui com l’autor d’un infanticidi no dubtarà a delatar-lo i els avisarà. Paral·lelament, però, també estan controlant d’una manera més selectiva punts i persones del seu entorn per si intenta trobar suport d’amics o familiars perquè l’amaguin o l’ajudin a fugir del país. Quan va fugir de l’hotel, anava vestit amb una samarreta de color gris clar, uns texans blaus i unes sabatilles esportives de color vermell, segons van poder captar les càmeres de l’establiment. És un home de 44 anys, 178 cm d’alçada, du el cabell rapat, la barba retallada, és de pell morena, complexió atlètica i ulls marrons. Tot indica que el mòbil del crim va ser una revenja contra la mare de la criatura, que havia decidit deixar-lo. Dimarts a la tarda, mentre estava amb el nen, l’home va enviar a l’exparella missatges dient-li que se’n penediria.

LA DATA

24.08.21
Un nen
de dos anys i nou mesos va ser trobat mort en una habitació de l’hotel Concòrdia de Barcelona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia