Successos

Un incendi crema un gratacel a Milà

L’edifici s’ha pogut evacuar i no consten víctimes

Els Bombers comproven que ningú hagi quedat a dins

Un espectacular incendi ha cremat un edifici de 20 pisos a Milà i han calgut hores per extingir-lo, per bé que no hi ha hagut víctimes ja que els veïns han pogut ser evacuats a l’inici del sinistre.

Les flames han consumit gairebé tot el gratacel, de 60 metres d’alçada, conegut com la Torre del Moro i situat al carrer Antonini, a la perifèria de la ciutat.

L’alcalde de Milà, Giuseppe Sala, ha afirmat des del lloc dels fets que per ara es descarta que hi hagi víctimes entre els residents i ha lloat el treball dels Bombers. A l’immoble hi viuen una setantena de famílies.

Després de controlar el foc, els Bombers han començat a entrar casa per cas per comprovar si s’ha quedat algú a dins. “Estem segurs que hi ha hagut temps per sortir, però fins que no es faci el control no en podem estar segurs”, ha afegit l’alcalde.

Només 20 persones han estat ateses per problemes lleus d’intoxicació per fum.

El gratacel, de nova construcció, està cobert de planxes prefabricades de poliestirè, que són les que s’han encès i han estès les flames des del pis 15, on ha començat el foc, a tot l’edifici.

Un dels residents ha explicat al diari milanès Corriere della Sera que els havien dit que els panells que cobrien l’edifici eren “a prova de foc”, però en canvi “han cremat ràpidament com mantega”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia