Successos

Ingressen a presó cinc homes per vendre droga en bars i discoteques al Garraf

Els investigadors van realitzar una desena de registres i van localitzar cinc plantacions de marihuana

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dimecres 25 d’agost nou homes com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Els agents també van desmantellar cinc plantacions de marihuana a les comarques del Baix Penedès i del Garraf. La investigació - batejada com el cas Parra - es va iniciar el novembre, quan la policia va tenir coneixement que es podria estar subministrant cocaïna en un establiment a Vilanova i la Geltrú. Les indagacions van permetre confirmar que l’activitat delictiva es duia a terme a un bar i dues discoteques d’aquest municipi, així com en un bar a Sant Pere de Ribes, on els responsables distribuïen marihuana i cocaïna, aquesta darrera en petites quantitats.

La setmana passada, els agents van realitzar una desena de registres a les comarques del Baix Penedès i del Garraf. Concretament van fer sis entrades a Vilanova i la Geltrú i a altres localitats com Sant Pere de Ribes, El Vendrell i Segur de Calafell.

Així, es va desmantellar una infraestructura de cinc plantacions de marihuana, connectades fraudulentament a la xarxa de distribució elèctrica, i es van intervenir gairebé 400 grams de cocaïna, 4.000 plantes de marihuana en diferent estat de floració, 22 quilograms de cabdells i una arma de foc. la policia calcula que el valor de la substància comissada superaria el milió d’euros en el mercat negre.

Els Mossos van detenir nou homes com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues, dos dels quals eren els propietaris dels establiments. Cinc dels arrestats - anteriorment investigats per delictes de la mateixa tipologia - van passar a disposició judicial i el jutge va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia